Ga naar:

Actueel

Submenu:

foto

Impuls academie krijgt wederom het keurmerk Cedeo-erkend uitgereikt!

19 februari 2018

De Impuls academie heeft vorige week wederom de Cedeo erkenning gekregen van de Stichting Cedeo Bedrijfsopleidingen. Gedurende twee jaar kan de Impuls academie het predikaat “Cedeo-erkend” voeren, daarna vindt herbeoordeling plaats. Erg goed nieuws dus!
 
Uit de samenvatting van het onderzoek komt naar voren dat alle geïnterviewden tevreden of zeer tevreden zijn over de trainingen die de Impuls academie verzorgt. 'De betrokkenheid', 'de grondigheid van de methodiek', 'de passie en de kennis van de trainers', 'de continue bijscholing', 'het meedenken', 'hun servicegerichtheid' en 'de gemakkelijke benaderbaarheid' werden genoemd als de sterke kanten van onze academie.

 

Anderen noemden nog: 'zij zijn heel kundig in hun methodiek. Dat maakt ze een goede partner' en 'iedereen binnen de Impuls academie ademt passie uit. Ze weten wat er speelt'. 
 

95% van de opdrachtgevers heeft zich tevreden tot zeer tevreden uitgelaten over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings- en natraject van de trainingen die de Impuls academie biedt.

 

Voor meer informatie over de Cedeo certificering klikt u hier.

 

PICT1381

"Gedreven door kennis, bewogen door mensen"